Арестуваха един от приближените до цар Киро

https://crimes.bg/analizi/arestuvaha-edin-ot-priblizhenite-do-car-kiro/40485 Crimes.bg
Арестуваха един от приближените до цар Киро

Според съседи и тримата се занимавали с престъпна дейност

Очевидци от пловдивския квартал „Беломорски“ разкриват, че са били арестувани Красимир Р. и още един мъж.

 

Красимир Р. дълги години е бил личен шофьор на дъщерята на Цар Киро – Събка Рашкова. Припомняме, че в момента тя излежава присъда в затвора за съхранение и търговия с наркотици.

Екшън като на филм се разиграл преди няколко вечери на пътя Пловдив-Пазарджик. Ченгетата спрели за проверка жълто такси. След като извършили претърсване на автомобила открити дрога, те арестували шофьорът Красимир Р. и неговия спътник.В същото време съседи разказват, че в квартал „Беломорски“ пловдивски полицаи претърсвали и апартамент от кооперация. Те посочват, че в този апартамент живеят двамата задържани и още един мъж. Според тях и тримата се занимавали с престъпната дейност.При претърсването в жилището на мъжете също била открита дрога.От твърденията на съседите става ясно, че преди дни един от мъжете бил изведен с белезници от апартамента. „След това вероятно е освободен“, посочват възмутени те.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.