Тъстът на Наум Шопов крие незаконно дете в Германия. Майката е журналистка от Bloomberg и оператор в “Биг Брадър” 

Бащата на Теа Минкова манипулирал ДНК пробата? Възхищава се на бащи с мерцедеси, които плащат 39 лв. издръжка на децата си 

https://crimes.bg/vodeshha-tema/tastat-na-naum-shopov-krie-nezakonno-dete-v-germaniya-maykata-e-zhurnalistka-ot-bloomberg-i-operator-v-big-bradar/44169 Crimes.bg
Тъстът на Наум Шопов крие незаконно дете в Германия. Майката е журналистка от Bloomberg и оператор в “Биг Брадър” 

Бащата на Теа Минкова манипулирал ДНК пробата? Възхищава се на бащи с мерцедеси, които плащат 39 лв. издръжка на децата си 

Син в тийнейджърска възраст, който отказва да признае, крие бащата на блогърката Теа Минкова. Младата дама е по-известна с това, че роди дете от актьора Наум Шопов-младши, който пък е внук на театралната и кинолегенда Наум Шопов. Красивата Теа има сестра-близначка на име Айя, двете са родом от Кърджали, макар да не обичат да говорят за родното си място от страх, че ще ги вземат за туркини. 

 

Техен баща е адвокат Георги Минков, който е герой на нашия разказ. За разлика от суетните си щерки, той умишлено страни от светлините на прожекторите. Очевидно има защо. През далечната 2008 г., докато е семеен, адв. Минков преживява бурна извънбрачна връзка с дама на име Албена Петрова. Макар да не е познато лице от малкия екран, тя посвещава много години от живота си на телевизията. Била е част от екипа на Bloomberg, както и оператор в Big Brother, а понастоящем гради фотографска кариера в Германия. 

 

Плод на аферата им е лъчезарно и красиво момченце на име Николай. Днес вече тийнейджър, той буквално е одрал кожата на Минков, но за жалост няма шанса да носи фамилията му, т.к маститият юрист отказва да го признае. Откакто научава, че любовницата му е бременна, бащата на Теа Минкова започва да сипе гнусни заплахи за физическа разправа и настоява тя да направи аборт за да покрие греха му. Самата Албена многократно подчертава колко силен и влиятелен е бащата на детето й, и ни уверява, че нас също трябва да ни е страх. С връзките и контактите си по върховете на държавата, Минков можел да ни стъжни живота ако дръзнем да разкажем малката му срамна тайна. Нека опита!

 

Редакцията ни разполага с меко казано непристойни негови писма, в които той не само отказва да поеме отговорност за бъдещия си наследник, но и засипва дамата, с която до вчера е делял постеля, с грозни думи. “…. Междувпрочем има доста щастливи бащи ,които си плащат издръжка от 39 лв. месечно за бебе и си карат мерцедесите. Абсолютен фен съм им ако някоя е решила да ги държи за топките... Ако си решила да ставаш самотна майка- ставай, но без мен. Всичко което ти написах го мисля….”, пише й той. За да докаже думите си на дело, юристът подправя ДНК-теста за бащинство, изискан му от съда в Германия в началото на Covid-пандемията. Или поне така твърди Албена, която ни уверява, че вместо в лицензирана лаборатория пред свидетел (каквито са изискванията на немските власти), бащата на Теа Минкова бил направил теста в кабинета на личния си лекар у нас, което е изцяло в разрез както с медицинските стандарти, така и с правните норми. В крайна сметка, съдът в Германия отказва да потвърди бащинство, а гордата майка продължава достойно да работи и сама да издържа порасналия Николай, на когото е едновременно и майка и баща. Нещо повече, в опит да се измъкне сух от срамния казус, Минков не се е посвенил да хвърли вината за бащинството върху свой починал приятел, планински спасител, на когото приписал сексуална афера с Албена. От почит към паметта на загиналия алпинист ще спестим срамните подробности.

 

Няма да скрием обаче меко казано нечовешките епистоларни тиради на Минков, в които той твърди, че моралните скрупули на една жена да убие дете в утробата си били отживелица и че днес медицината предлагала съвременни и безболезнени методи за касапско клане на плода, каквото по същество е абортът. 

 

Фактът, че е баща на три деца не го спира да сквернослови, а за вяра в Бог и дума не може да става според него. Тъстът на Наум Шопов се гаври и с възрастта на партньорката си, обявявайки в прав текст, че на 38 години й е късно да ражда, все едно самият той е гимназист, а не застаряващ, оплешивял и развратен парясник. 

 

Освен баща на двете близначки Теа и Айя, които са известни с това, че са известни, Минков е баща на друг пораснал син. С майката отдавна са разведени, а грозната мълва носи, че той бил използвал влиянието си на адвокат за да й отнеме родителските права. 

 

Дали някога този многодетен кръшкач ще има доблестта да се срещне очи в очи с малкия Николай, не се наемаме да прогнозираме. Как Минков би реагирал, ако някой се подиграе с двете му красиви и разтропани дъщери така, както днес той се гаври с Албена, е въпрос, който оставяме на съвестта му. Защото Бог не забравя. 

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.