Страшен рекорд разтърси България днес!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/strashen-rekord-raztarsi-balgariya-dnes/39981 Crimes.bg
Страшен рекорд разтърси България днес!

Страшен е рекордът, с който осъмна България днес!

Пълният локдаун, който вчера предложиха здравният министър Костадин Ангелов и НОЩ е възможно най-адекватната мярка. Като се има предвид с какви темпове се разраства пандемията в страната ни.

 

Два рекорда отчохме за един ден – този на излекувани и починали от Ковид-19. Към момента се намираме в ядрото на пандемията, което налага пълен локдаун от петък.

 

Новозаразените у нас са 3146 за изминалите 24 часа при направени общо 7244 броя тестове. Което ясно сочи, че положителните проби отново възлизат на над 40% от общия брой тестове.

 

За съжаление над 3000 са вече жертвите на коронавируса в страната ни. Рекордните 189 души са загубили живота си през последното денонощие.

 

Все пак има и добра новина и тя е, че вчерашният ден има и най-голям брой излекувани от началото на пандемията – 1702 души за денонощие.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.