Скандал! Христо Иванов си подаде оставката. Разпад в “Продължаваме промяната

Татко Петко поема партийното кормило, привика депутатите на тайна спявка

https://crimes.bg/vodeshha-tema/skandal-hristo-ivanov-si-podade-ostavkata-razpad-v-prodalzhavame-promyanata-3/135620 Crimes.bg
Скандал! Христо Иванов си подаде оставката. Разпад в “Продължаваме промяната

Татко Петко поема партийното кормило, привика депутатите на тайна спявка

Председателят на “Да България” Христо Иванов единствен от политиците в дясно подаде оставка както от лидерския пост, така и от Народното събрание, поемайки върху себе си отговорността за проваля на ПП-ДБ. Оттеглянето му е първата стъпка от тоталния разпад на коалицията, прогнозираха доскорошни участници в нея.

Докато Иванов отправяше изявлението си, по същото време Петко Петков, бащата на Кирил Петков, бе събрал на секретна спявка в Ботаническата градина партийни величия на “Продължаваме промяната”.

Наш репортер видя с очите си лъскавите аудита и мерцедеси, с които депутатите отиваха на крака при Татко Петко. Дали близкият до Алексий Петров партиен функционер е развързал чувалите с кеша за да опази целостта на парламентарната група, тепърва ще стане ясно. Факт е обаче, че огромната част от парламентаристите на “Промяната” били изявили желание да напуснат бъдещата група, в знак на протест срещу Кирил Петков и Асен Василев, които буквално занулиха партията.

Резултатите, оповестени от ЦИК показаха ясно, че ако “Да България” и ДСБ ги нямаше, “Промяната” щеше да събере едва 5 процента от вота на българите и да замине в небитието още на тези избори.

Източник: crimesbg.com

1 Коментара

Telkom University

1 week before

Nice for information <a href="http://hobby-planet.com/rank.cgi?mode=link&id=1290&url=https://smb.telkomuniversity.ac.id/jalur-seleksi/jalur-beasiswa-telkom-university/">URL</a> <a href="http://register.montfort.ac.th/gallerylink/redirect.php?id=280&url=https://telkomuniversity.ac.id/jurusan-kuliah-dengan-prospek-pekerjaan-terbaik-2024/">URL</a> <a href="https://radomsko24.pl/campaine/276?uri=https://it.telkomuniversity.ac.id/mengenal-apa-itu-tipografi-termasuk-fungsi-dan-tujuannya/">URL</a>

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.