Резил! Кметове на ДБ попиляха от гаври Васко Ухото в деня на почит към жертвите на комунизма

Кметът на “Слатина” Георги Илиев показа поредната безвкусна аранжировка на Столична община

https://crimes.bg/vodeshha-tema/rezil-kmetove-na-db-popilyaha-ot-gavri-vasko-uhoto-v-denya-na-pochit-kam-zhertvite-na-komunizma-3/126476 Crimes.bg
Резил! Кметове на ДБ попиляха от гаври Васко Ухото в деня на почит към жертвите на комунизма

Кметът на “Слатина” Георги Илиев показа поредната безвкусна аранжировка на Столична община

С отвратително грозен, изкривен и откровено зловещ надпис, гласящ “На всички български мъченици (1944-1989)”, кметът Васил Терзиев реши да отбележи деня на почит към жертвите на комунизма. Рано сутринта на 1 февруари т.г., фасадата на Столична община осъмна обагрена с алено червени букви, сякаш изписани с кръвта на стотиците убити и зверски малтретирани в лагерите българи. Шрифтът пък изглеждаше като да е изкопиран от соц.-лозунг върху мавзолея на Георги Димитров, от където преди 30 години ни махаше чичото на Васил Терзиев - другаря Петър Младенов. Да не говорим, че надписът върху сградата на ул. “Московска” беше уродливо изкривен и навяваше мисли за махмурлук, а не за преклонение.

 

Поредното кичозно изпълнение от страна на Васил Терзиев не остана незабелязано от районните кметове на “Демократична България”. Градоначалникът на “Слатина” Георги Илиев не се стърпя и качи на стената си във фейсбук снимка на извратения надпис с многозначителен коментар: “Столична община рано тази сутрин”. Под поста му се разрази същинска буря от гаври към Васко Ухото, както е по-известен Терзиев. “Как реагира кметът?” и “Терзиев не харесва това” бяха само малка част от коментарите на столичните демократи, които още не могат да преглътнат, че наследник на най-мракобесните комунистически фамилии днес управлява София.

Източник: crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.