Разврат! “Баджанак” на Тони Парфюма иска да открадне стадион “Раковски” от МВР

Станислав Ангелов–Пелето се съди с вътрешното ведомство за спортното съоръжение, взел половин милион лева от богатата любовница на Иванов

https://crimes.bg/vodeshha-tema/razvrat-badzhanak-na-toni-parfyuma-iska-da-otkradne-stadion-rakovski-ot-mvr-3/123444 Crimes.bg
Разврат! “Баджанак” на Тони Парфюма иска да открадне стадион “Раковски” от МВР

Станислав Ангелов–Пелето се съди с вътрешното ведомство за спортното съоръжение, взел половин милион лева от богатата любовница на Иванов

Гнусни сексуални преплетки стоят в дъното на пъкления план столичният стадион “Раковски” да бъде отмъкнат от МВР, разказват наши източници от спортните и полицейски среди. Апетити към държавното съоръжение, по-известно като “стадиона на МВР” имал Станислав Ангелов–Пелето. Той е бивш футболист на “Левски”, а след края на футболната си кариера стана мениджър на тима “Левски-Раковски”, които тренират на едноименния стадион, на метри от Южния парк в София. Точно в това си качество “Пелето” се е зарекъл да сложи ръка върху тренировъчната база, която сега се стопанисва от полицейската спортна школа и там свободно тренират не само униформени и футболисти, но и атлети-любители от всички възрасти.

 

Любопитен детайл от биографията на Пелето е, че в ъндърграунд средите той е известен не толкова като спортен деятел, а като “баджанак” (в най-лошия смисъл на думата) на прочутия гей-аферист Антон Иванов, познат като Тони Парфюма. Общото кратно между двамата била неприлично богатата 55-годишна сладострастница  Ивана Димчева- Хунгербюлер от кв."Люлин".

 

Мъжът на милионерката се казвал Питър - неприлично богат пенсионер, живущ във Виена. Под натиска на Ивана, съпругът й дава “заем” от 500 000 евро на Пелето за да осъществи плана си да

открадне стадион “Раковски” в София от МВР. С част от парите Станислав Ангелов извършва ремонт на съблекалните, подменя тревната настилка, прави козметично реновиране и предявява претенции да заграби държавната собственост. В момента текат дела и България в лицето на МВР е на път да загуби поредния ценен за масовия спорт имот. Любовницата му Ивана пък точи зъби да прибере парите от делото с МВР, издадоха информаторите ни.

На редакционната ни поща пристигна меко казано скандално писмо, хвърлящо светлина върху взаимоотношенията на Ивана Димчева-Хунгербюлер с Парфюма, както и върху негови сексуални авантюри с публично известни личности. Като даваме право на отговор на всеки, почувствал се засегнат от твърденията, публикуваме сигнала без редакторска намеса:

 

“Тя (бел.ред.: Ивана) е и любовница на Тони Парфюма, и го издържа до днес. Тони пък е бивш любовник на Асен Василев, Нели Беширова (бивша жена на Богомил Манчев) и Мария Илиева, която дори е изнудвал с видеа.  Парфюма се е криел в апартамента на Ивана в Мадрид, който тя й мъжа й Питър навремето купуват за сина им, който е бил студент там, но в крайна сметка е изгонен от университета. Парфюма и сега е любовник на възрастната Ивана, зад гърба на мъжа й Питър. Той и кара колите и я радва с ласки, а тя му плаща. Между другото, докато Тони е бил любовник и на Любена, бивша жена на Пепи Еврото. За него тя е споделяла, че е импотентен и не му става”.

 

Вън от креватно-финансовата част на заверата, отворен остава въпросът как и дали е защитен обществения интерес по отношение на стадион “Раковски”. От едната страна е държавата (в лицето на МВР) и хилядите любители-спортисти, които ежедневно, буквално през цялата година използват откритата тренировъчна база. Там се провеждат и част от благотворителните турнири в памет на загинали полицаи, за подпомагане на техните сираци и вдовици. На “Раковски”  тренират и спортистите в униформа, което е неизменна част от програмата за подобряване на психическата и физическа пригодност на състава.

 

От другата страна стои мениджър на спортен клуб - частен по своя характер, чиито успехи се надяваме все някога да доживеем, и чийто принос към обществото се изразява най-вече в усвояване на субсидии. Въпросният частник, когото източниците ни наричат с прякора Пелето, от своя страна си е подсигурил солидни връзки, буквално “с оная си работа”, както пишат те. Дали фактът, че той се редува в кревата на люлинско-немската милионерка с лице като Тони Парфюма, който (отново благодарение на някои свои анатомични части) се е отъркал във висши политически, мафиотски и магистратски среди, няма да повлияе върху решението на съда?

 

Отговорът, както и финалът на тази история ще го оставим отворен, с надежда, че правото ще срещне обществения интерес, а не алчността на няколко мъжки мажоретки.

Източник: crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.