От последните минути: Камион помете патрулка на магистралата

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ot-poslednite-minuti-kamion-pomete-patrulka-na-magistralata/27282 Crimes.bg
От последните минути: Камион помете патрулка на магистралата

Нов инцидент помрачи почивния ден, след като камион е блъснал патрулен полицейски автомобил на АМ Хемус в района на Нови пазар. Информацията бе потвърдена от ОДМВР Шумен.


Катастрофата се е случила около 366-тия километър в близост до село Енево.


Към мястото веднага са насочени полицейски екипи, които са обезопасили мястото на инцидента и са предприели действия по осигуряване сигурността на участниците в движението.


Инцидентът се е случил, след като удареният патрулен автомобил се отзовал на сигнал за леко ПТП и отработвал случая. Шофьорът на приближаващия се камион не е забелязал служебната кола и опасността на пътя и я ударил. За щастие по информацията към момента няма пострадали хора, а единствено материални щети.


Водачът на тежкотоварния автомобил е тестван за употреба на алкохол и наркотици и резултатът е отрицателен.


За отработването на инцидента движението по магистралата в този район е затворено и трафикът се отбива през пътен възел Невша и пътен възел Каспичан. Пътна полиция насочва шофьорите по маршрута и подпомага движението.


Това е втори тежък инцидент за 24 часа, при който е ударен полицейски автомобил, след като вчера 74-годишен шофьор на Форд помете патрулка и рани тежко 2-ма полицаи на АМ Тракия.


Източник: dir.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.