Орхан Мурад изригна: Заплаши Сузанита със съд

https://crimes.bg/vodeshha-tema/orhan-murad-izrigna-zaplashi-suzanita-sas-sad/27182 Crimes.bg
Орхан Мурад изригна: Заплаши Сузанита със съд

Истински скандал се разгаря в медиите между известния певец Орхан Мурад и скандалната му дъщеря Сузанита. В основата стои изгонването на младата певица от бащиния й дом.


Нейната доведена сестра Александра обвини Орхан Мурад в липса на съвест, защото според нея само такъв баща може да изхвърли детето си на улицата. Тя смята, че причината няма значение и един родител не може да постъпи по този начин.


Доведената сестра написа мнението си в дълго писмо, което от своя страна Сузанита разпространи в нейните профили. Известността й и множеството фенове спомогнаха то бързо да достигне до хиляди хора и да стане основна тема в социалните мрежи.


От своя страна  Мурад опроверга думите им, като заяви, че никого не е изгонил  от дома си, а дори на обратно, те са го изгонили от неговия дом с поведението си. Тогава той е бил принуден да отиде на квартира.


Тогава той оставил бившата си жена Шенай и Сузанита да живеят в луксозния дом, но е трябвало да си плащат режийните разходи. Не след дълго той бил потърсен от ЧСИ заради заведено дело от енергиен оператор, защото е натрупал неплатена сметка. Това му коствало минимум 1000 лв, за които Орхан Мурад се чуди дали да не им заведе дело.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.