Милена Фучеджиева избухна: Пожелава ритник в лицето на…

https://crimes.bg/vodeshha-tema/milena-fuchedzhieva-izbuhna-pozhelava-ritnik-v-liceto-na/27226 Crimes.bg
Милена Фучеджиева избухна: Пожелава ритник в лицето на…

Писателката Милена Фучеджиева публикува гневен пост в социалната мрежа, който допълнително наля „масло в огъня“ по случая с Диана Димитрова. Постът предизвика истинска словесна война, раздели и поляризира спорещите на 2 – за и против.


Известната със своята непримиримост писателка и сценаристка Фучеджиева не подмина един от най-големите скандали в творческите среди.


Те скандализира сподели в социалните мрежи, че Диана Димитрова е силна и открита жена и не е лесно човек да се обяснява, когато целият народ е втренчен в теб.


Фучеджиева пожела на всички жени, които я обвиняват в какво ли не и на неин гръб приказват да получат ритник в лицето.


Публикацията веднага започна да бъде коментира и споделяна. Много от коментиращите нападнаха Фучеджиева, че само си прави ПР и по никакъв начин постът й не помага на който и да е.


Тя си навлече много гневни реакции, като „Като минеш петдесетака, даже не те и ритат.“ и „дали е добре с кръвното, че нещо много нерви“. Имаше и не малко хора, според които не може да се оплакваш за нещо станало преди 5 години, а е трябвало да се реагира и подаде сигнал на момента.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.