Кмет се върна от почивка и изпадна в шок, с жилището му се случи нещо ужасно

https://crimes.bg/vodeshha-tema/kmet-se-varna-ot-pochivka-i-izpadna-v-shok-s-zhilishteto-mu-se-sluchi-neshto-uzhasno/118100 Crimes.bg
Кмет се върна от почивка и изпадна в шок, с жилището му се случи нещо ужасно

В истински ужас е изпаднал досегашният градоначалник на Перник Станислав Владимиров. След като се върнал от почивка установил, че жилището, което той обитава със семейството му е било разбито. За криминалното деяние съобщи самият кмет.

Апартаментът на Владимиров е в кооперация в известния пернишки квартал „Твърди ливади“, а в него живеят и съпругата му и малкото им детенце.

Криминалното деяние е извършено в момент, в който семейство Владимирови не били в него. Кметът, съпругата му и детето им били на гости на близки в събота и неделя.

На място са служители на реда, които извършват оглед. Те са установили, че злосторниците са потрошили входната врата на жилищната кооперация, а Владимиров живее на първия етаж.

Към момента извършителите не са установени, не е ясно и дали от дома на Владимиров е откраднато нещо.

44-годишният градоначалник пое управлението на Перник преди четири години. Беше издигнат от БСП и спечели балотажа срещу тогавашната кметица Вяра Церовска с резултат малко над 50 на сто.

Преди това Владимиров беше депутат в 42-рото Народно събрание от 14 МИР – Перник. През 2017 година отново влезе в парламента като народен представител. Две години по-късно пое управлението на Перник.

През февруари тази година Владимиров заяви, че напуска столетницата. Освен него партията се лиши от още 50 членове от местната структура.

Той беше и един от първите членове на червената партия, които изразиха остро несъгласие с действията и политиката на председателката Корнелия Нинова. Миналото лято пернишкият кмет се отказа и от мястото си в Националния съвет на партията.

Преди осем месеца Владимиров заяви, че БСП не е неговата партия и беше категоричен, че няма да участва в това, което се случва в нея. Решението си взел след конгреса на социалистите, който се проведе малко преди фактическото му напускане.

Тогава с кмета си тръгнаха още Мартин Жлябинков, който беше лидер на младежкото обединение на левицата. Той беше изключен на самият конгрес.

Източник: crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.