ИЗВЪНРЕДНО! НА ВНИМАНИЕТО НА СЛЕПИТЕ И ГЛУХИТЕ! Сега разбрахте ли защо Киро, ген. Наско, леля Асена и мишокът Ники искаха да овладеят службите?!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/izvanredno-na-vnimanieto-na-slepite-i-gluhite-sega-razbrahte-li-zashto-kiro-gen-nasko-lelya-asena-i-mishokat-niki-iskaha-da-ovladeyat-sluzhbite-3/130904 Crimes.bg
ИЗВЪНРЕДНО! НА ВНИМАНИЕТО НА СЛЕПИТЕ И ГЛУХИТЕ! Сега разбрахте ли защо Киро, ген. Наско, леля Асена и мишокът Ники искаха да овладеят службите?!

Мисля, че на този етап дори слепите, глухите, фанатиците и добре платените вече би трябвало да са разбрали защо през последната една година организираната престъпна група от ПП-ДБ всячески се опитваше да овладее службите. В случай, че все още някой не е разбрал, то това единствено значи, че въпросното лице е или много тъпо, или извънредно платено.

Цялата досегашна война, водена от леля ви Асена, от Киро Ум Белия Делфин, от химика Денков, от нереализирания селски юрист Христо Иванов, както и от най-малкия генерал на планетата Атанас Атанасов, беше, за да сложат ръка на службите. За да могат да си въртолят криминалните схеми в пълен комфорт и спокойствие. Това е единствената истина. Това са фактите. Тирове с цигари, дрога, мигранти, все „бизнеси“, за които ОПГ ПП-ДБ даваше мило и драго да контролира. Слава Богу, това не се случи!

За първи път в съвременната история на България родните служби си свършиха перфектно работата, като задържаха висши държавни служители, управляващи структури с милиони левове народна пара.

За пръв път от 30 години имаме задържан шеф на митниците. А всички ние пък още от 1989 година чудесно знаем за бруталните схеми на контрабанда, които безспирно се въртят у нас. Като добавим към това и оставката, обявена преди часове от главния секретар на МВР, както и информацията, че той е имал връзки с контрабандистите, както и неофициалната такава, че към момента в жилището на Живко Коцев тече обиск, мисля, че можем да си направим изводите и сами.

За първи път в най-новата ни история може да се изправим и най-откровено да изръкопляскаме на българските служби и на българската прокуратура. За това, че извършиха една перфектна акция, която удари върховете на корупция в държавата. Остава ни единствено да се надяваме, че покрай всичко това наяве ще излязат и връзките на въпросните висши митничари и служители от МВР с техните босове. С политици от най-високо ниво. Защото вече дори и на децата е ясно, че Петя Банкова е лична креатура на Асен Василев, а главният секретар на МВР е лична креатура на ген. Наско.

Преди малко от „Възраждане“ пък дори поискаха арест за Атанас Атанасов. Акт, който по мое скромно мнение е повече от задължителен, особено в контекста на опитите му да вербува служители от военно разузнаване.

Накратко. Единственият извод от цялата тази мръсотия е, че всичките замесени в нея лица са нищо друго освен най-чиста проба бандити и врагове на България. Това са лица, които са изключително опасни за националната сигурност на нашата държава. На лицето Денков, например, задължително трябва да му бъде премахнат портрета от Министерски съвет, а името му да бъде forever задраскано от българската политическа история. Защото Денков е срам! Защото този безскрупулен и нагъл мишок, този дребен бандит преди малко дори имаше наглостта да обвини българските служби, че прикривали канали за трафик на наркотици. Абе, безсрамник долен, що не вземеш да скокнеш до американското посолство, пък нека те там лично ти обяснят колко точно наркотици са били заловени през последните няколко години, именно благодарение на това ръководство на ДАНС! Да те видя тогава как ще ти се препотят очилата, нищожество жалко… Вземи се скрий, Денков, защото вече само физиономията ти буди погнуса и срам!

Или още по-накратко. Тези хора са престъпници. Тези хора най-безсрамно излъгаха всички нас, обещавайки ни промяна, докато реално се оказаха едни най-елементарни мошеници. Дано всички те бъдат разследвани и дано всички те бъдат вкарани в затвора.

Браво на ДАНС! Браво на Прокуратурата! Браво на МВР! Браво на КОНПИ! Само допреди няколко години не допусках, че е възможно да напиша нещо подобно, но днес, слава Богу, все пак някаква справедливост започна да се прокрадва на хоризонта на нашето толкова лъгано и изстрадало общество.

Васил Петев

Източник: mediamall.info

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.