Изненада: Нарочиха Юлиян Вергов за побойник, вижте над кого

https://crimes.bg/vodeshha-tema/iznenada-narochiha-yuliyan-vergov-za-poboynik-vizhte-nad-kogo/27241 Crimes.bg
Изненада: Нарочиха Юлиян Вергов за побойник, вижте над кого

Преди няколко дни актрисата Диана Димитрова публикува в социалните мрежи изповед как е станала жертва на физическо насилие от колега.


Публикацията и разтърси не само социалните мрежи, а и цялото общество. Дори предизвика проверка от прокуратурата, която се самосезира и започна да издирва извършителят, който не бе споменат от актрисата.


Разказът на Димитрова отприщи огромна вълна от недоволство, хиляди коментари в социалните мрежи, дори и в телевизията. Много организации се застъпиха за нея, като използваха момента отново да поставят този обществено значим проблем и да поискат по-строги закони и наказания за насилниците.


Имаше дори предположения, че публикацията на Диана Димитрова е с цел да привлече общественото внимание над проблема и не е имало насилие над нея.


Няколко дни се спрягаше името на Емил Марков за агресора, но от скоро има нов „заподозрян“, а именно Юлиян Вергов.


Актрисата бе в ролята на д-р Зорница Огнянова от Откраднат живот, където си партнира и с Марков и Вергов. В публикацията й тя споделя, че нападението над нея е станало преди 5 години.


Вергов е сочен, като извършител, защото попада в критериите – известен актьор с име в гилдията, а също така и с известният си буен нрав.


Източник: blitz.bg




Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.