Аман! Провален кмет прави селска партия

https://crimes.bg/vodeshha-tema/aman-provalen-kmet-pravi-selska-partiya-3/120547 Crimes.bg
Аман! Провален кмет прави селска партия

Кметът на столичния район "Панчарево" до момента, Николай Гюров, планира да създаде свой политически проект със специално внимание към селото. Той участва в изборите, но загуби във втория тур срещу издигнатата от ГЕРБ, Евгения Алексиева.

През 2019 година и сега, Гюров се кандидатира като независим кандидат. Преди това той бе член на партията на Бойко Борисов и заемаше длъжността на кмет на село Бистрица в продължение на 12 цели години.

Във вторник, Гюров официално обяви намерението си да създаде нов политически проект пред БНР. Той заяви, че целта му е да обедини българските села и всички, които са изоставени и се намират извън фокуса на обществените въпроси.

Гюров обясни, че новата му политическа формация няма да бъде ограничена до местно ниво, а ще обедини българските села на национално ниво, тъй като това е най-голямата структура в страната с близо 5000 кметства, всяко със своите специфични предизвикателства.

Относно загубата на изборите, Гюров коментира, че може би не са успели достатъчно и по разбираем начин да представят постиженията си през последните 4 години и сега търсят грешките в собствените си действия.

Той критикува управлението на София от ГЕРБ и посочи случаи, в които не са получил подкрепа от Столичната община. Гюров счита, че това се дължи на факта, че не е член на "правилната партия".

В заключение, Гюров сподели, че има информация и за полицейски проверки на негови поддръжници преди изборите и изрази недоволство от действията на полицията в този контекст.

Източник: narod.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.