Борислав Михайлов НЕ се е крил в кабинет на ДПС

https://crimes.bg/uncategorized/borislav-mihaylov-ne-se-e-kril-v-kabinet-na-dps-3/121661 Crimes.bg
Борислав Михайлов НЕ се е крил в кабинет на ДПС

Небие Кабак, председателят на парламентарната комисия по младежта и спорта, отхвърли обвиненията, че шефът на БФС Борислав Михайлов се е крил при нея от журналистически въпроси.

Снимка: БГНЕС

„В качеството си на председател на Комисията по въпросите на децата, семейството,  младежта и спорта в НС, ясно заявявам: Боби Михайлов не е добре дошъл в моя кабинет, помолих го да напусне помещението. По повод появилите се спекулации, че шефът на БФС Борислав Михайлов се е крил от журналисти в кабинетите на ДПС, искам да направя следното уточнение. Що се отнася до кабинетите на ДПС в Народното събрание - г-н Михайлов по никакъв начин не е влизал, крил се или каквото и да е в тях“, коментира тя в профила си в социалните мрежи.

Подобни твърдения бяха публикувани в сайта „Дневник“.

 

„В името на обективността трябва да кажем, че наистина г-н Михайлов, вероятно неволно подведен от сътрудник на Комисията - Валентин Заеков се опита да влезе в кабинета на председателя на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта. Като председател на Комисията аз помолих г-н Михайлов да напусне помещението. Намирам действието му за неуместно. Още повече не бих искала да допусна при съществуващото напрежение, Народното събрание, като институция и в частност Комисията по въпросите на децата, семейството,  младежта и спорта да бъдат третирани като убежище“, категорична е председателката.

Източник: tribune.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.