Изненада: Обявиха Дмитрий Медведев за издирване

https://crimes.bg/po-sveta/iznenada-obyaviha-dmitriy-medvedev-za-izdirvane/27530 Crimes.bg
Изненада: Обявиха Дмитрий Медведев за издирване

Украинската служба за сигурност обяви бившия президент на Русия, и настоящ зам.-председател на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев. Информацията бе разпространена от украинските медии.


Данни за това се появиха и в сайта на украинското вътрешно министерство, където е има списък с издирваните лица. Медведев е издирван по чл. 110, който се отнася за посегателство срещу териториалната цялост на Украйна.


Малко преди това бившият руски президент нарече управляващите в Киев терористи и сподели, че трябва да бъдат наказани за атаката на Кримския мост. Малко след това изказване множество украински градове бяха подложени на ракетен обстрел, а малко след това Дмитрий Медведев сподели, че това е само началото на отговора.


След обстрелите от украинското правителство въведоха ограничения на използването на електрическа енергия, бяха изключени асансьори, частично улично осветление, като призовават жителите на Украйна да не използват бойлери, печки, перални, отоплителни уреди и други. Това е вследствие на засегната критична енергийна инфраструктура.


В Лвов не се движат трамваите и тролейбусите, а същи и светофарите не работят, като движението се регулира от регулировчици.


Към момента Русия и Украйна се обвиняват взаимно за взривения мост над Кримския пролив.


Източник: dir.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.