Джан Яман с нов проект

https://crimes.bg/po-sveta/dzhan-yaman-s-nov-proekt/41830 Crimes.bg
Джан Яман с нов проект

 

Снимките на тази поредица все още не са започнали

Известният турски актьор Джан Яман напусна родината си заради нов проект.

 

Преломната точка в живота на популярния актьор разбуни феновете му.

 

Много критици наричат ​​участието му в телевизионния сериал „Свободен дух“, „успехът, който той все още не е успял да повтори“. След този сериал продуцентите започнаха да се редят на опашка за него с предложения за сътрудничество.

 

Всички фенове на Джан Яман знаят, че след не съвсем неуспешната поредица „Мистър грешка“ той реши да гради кариера в чужбина. Сега турският е в Италия. Той планира да участва в два мащабни проекта там, един от които е сериалът „Сандокан“ по романа на Емилио Салгари.

 

Снимките на тази поредица все още не са започнали. Това, което вече стана известно е, че актьорът ще бъде ангажиран със снимките в продължение на поне пет години. Италианските медии съобщиха, че „Сандокан“ е дългогодишен проект. Той включва и музикални и други вариации. Така става очевидно, че Джан Яман няма да се върне в Турция през следващите години, освен ако не прекрати договора, пише retro.bg.

 

Припомняме, че преди време стана ясно, че италианската изгора на Джан – Дилета Леота го е заменила. За момента обаче не е ясно кой е заместникът му. Актьорът дори й предложи брак със самолет в центъра на Рим, но очевидно нещата помежду им не са потръгнали гладко.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.