Ще става страшно! Рокери на бунт срещу ромите пребили бизнесмена Рогачев

https://crimes.bg/kriminalno/shte-stava-strashno-rokeri-na-bunt-sreshtu-romite-prebili-biznesmena-rogachev/36800 Crimes.bg
Ще става страшно! Рокери на бунт срещу ромите пребили бизнесмена Рогачев

Пребиха го с лопати и сопи, а никой не се интересува от това, ядосват се любителите на високите скорости.Рокерите тръгват към бензиностанцията на пребития в меле бизнесмен Георги Рогачев в Розино. Над 1000 мотора се включват в шествието-протест срещу побоя с лопати и сопи, нанесен на 58-годишния мъж. Походът към Розино започва в събота в 12.00 часа, той е част от традиционния национален мото събор, който се провежда на Манастирска поляна край Вазовия град всяко година по това време, съобщава "Марица". "В Розино един човек бе смлян от бой по безобразен начин. Той бере душа, а никой се не интересува от това. Пребиха го с лопати и сопи! Ние искаме да го подкрепим", заяви председателят на мото клуб „Траки” – Сопот, домакин на проявата Стоян Халата.Преди близо две седмици братята Рогачеви бяха нападнати на газстанцията си в Розино от над 50 разярени роми. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.