Шокираща версия: Виолета Донева заклана от внучката си заради наркотици

https://crimes.bg/kriminalno/shokirashta-versiya-violeta-doneva-zaklana-ot-vnuchkata-si-zaradi-narkotici/27440 Crimes.bg
Шокираща версия: Виолета Донева заклана от внучката си заради наркотици

Нова шокираща версия за смъртта на известната актриса Виолета Донева разследват от прокуратурата. Според нея младата й внучка нападнала с нож и убила баба си заради пари, с които да си купи наркотици. Кошмарната версия е споделена от анонимен източник на воденето разследване.


Разбира се, разследват се и други възможни варианти, като отказ от страна на Донева да приеме 18-годишната си внучка да живее в апартамента й в кв Изток, поради страх да не бъде изпратена в старчески дом.


Към момента се очаква да се изясни от назначените експертизи дали младото момиче страда от шизофрения и дали употребява наркотични вещества. Това би дало отговори, от които се нуждаят разследващите за последващи действия.


Според тях отпада напълно тиражираната скоро в някои медии версия, че убийството на актрисата в следствие в спор за имоти в САЩ.


Към момента заподозряната внучка се намира в психиатрична клиника, където ще остане до решението на прокуратурата. Очаква се то да бъде взето след експертизата дали тя осъзнава действията си и дали може да разбира последствията от тях.


Жестокото убийство разтърси България, когато обичаната от няколко поколения българи актриса бе открита в дома си с множество следи от насилие.


Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.