Простреляният в „Младост“ 1 почина, за убийството е задържан синът му

По неофициална информация жертвата е бивш антимафиот

https://crimes.bg/kriminalno/prostrelyaniyat-v-mladost-1-pochina-za-ubiystvoto-e-zadarzhan-sinat-mu-3/113941 Crimes.bg
Простреляният в „Младост“ 1 почина, за убийството е задържан синът му

По неофициална информация жертвата е бивш антимафиот

58-годишният мъж, който по-рано днес беше прострелян в столичния квартал "Младост 1", е починал, а автор на изстрела е неговият 37-годишен син, потвърдиха за Dir.bg от МВР.

"Днес, малко преди 14 часа в полицията е получен сигнал за прострелян мъж пред магазин за хранителни стоки в ж.к. "Младост 1". Към адреса незабавно са изпратени екипи на полиция и бърза помощ", гласи официалното съобщение на МВР.

Простреляният в областта на гърдите е транспортиран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, но лекарите не са успели да се преборят за живота му. На място бе задържан синът му. Предстои доклад на материалите в прокуратурата.

Според "24 часа" убитият е бивш служител на ГДБОП. Пред магазина се е разразила кавга между бащата и сина, който взел законния пистолет на баща си от джоба му и го застрелял. 

По първоначални данни синът е имал депресия, която не е документирана медицински.

Източник: dir.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.