Първи версии за убития и обезглавен мъж от Белоградчик

https://crimes.bg/kriminalno/parvi-versii-za-ubitiya-i-obezglaven-mazh-ot-belogradchik/42549 Crimes.bg
Първи версии за убития и обезглавен мъж от Белоградчик

 

Огледите на мястото продължават и днес

Появиха се първите версии по случая с убития и обезглавен мъж от Белоградчик.

 

Той бе намерен в района на Стара Кресна, отбелязва struma.com като се позовава на информация на свои източници.

 

Трупът на мъжа бе открит от група ловци. Именно те подали сигнала, посочвайки, че в крайпътно дере има автомобил, зад волана на който е мъртъв мъж.

Гледката била повече от шокираща като се има предвид факта, че трупът е без глава. Тя е открита отстрани на автомобила.

 

Сигналът е подаден малко преди 17 ч. вчера.

Мястото незабавно е било отцепено от органите на реда и е започнало разследване. Смята се, че става въпрос за убийство, което е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин.

 

Трупът е престоял в колата в продължение на дни, сочи заключението на експертите от Криминалистична лаборатория, пристигнали на мястото, заедно с криминалистите.

На този етап основната версия е, че мъжът е бил убит и заедно с автомобила му, е бил блъснат в дерето край пътя.

 

На мястото пристигнали и огнеборци, които да помогнат в изтеглянето на автомобила от дерето. Разследването няма да е никак лесно за криминалистите. Към тях днес ще се присъединят и експерти от столицата, тъй като е минало време и има редица неизвестни.

 

Сред основните въпроси, на които ще се търси отговор са: „Къде е извършено престъплението – на мястото, на което е открит трупа или е докаран отнякъде и избутан в дерето?“;

„Възможно ли е разтърсващата гледка да е в резултат от катастрофа, имайки предвид, че тя вероятно не е била толкова тежка?“; „Кога е било извършено убийството като се има предвид, че трупът е започнал да се разлага?“.

 

Работните версии се проверяват една по една. Цяла нощ на мястото е имало полицаи. Огледите продължават и днес, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.