Няма спирка: Нова драма в семейството на пернишкия прокурор

https://crimes.bg/kriminalno/nyama-spirka-nova-drama-v-semeystvoto-na-pernishkiya-prokuror/119327 Crimes.bg
Няма спирка: Нова драма в семейството на пернишкия прокурор

Скандалният пернишки прокурор не е посягал само веднъж на жена си. Преди 4 години той нанесъл жесток побой над нея в популярно заведение в миньорския град, разказват перничани.

Деянието е извършено пред двайсетина свидетели, които останали в ступор от случващото се и не посмяли да подадат сигнал в полицията. Само управителят на заведението набрал смелост и успял да измъкне жената от лапите на агресивния й съпруг.

А ден след проявената агресия обвинителят е отишъл в ресторанта в компанията на заместник-шефа на местната полиция и разпоредил записите от камерите за видеонаблюдение да бъдат унищожени.

Според перничани синът на семейството – Васил е точно копие на баща си и нравът му на агресор дошъл именно от примера на баща му и от това как го е възпитавал.

бисер михайлов

Жителите на миньорския град разказват, че младият мъж е станал очевидец на редовните побои над майка му. Твърдят, че и самият 19-годишен агресор е бил бит от баща си. По думите му като ученик момчето е ходило много често с белези от биене с колан по цялото тяло.

Скандалът около семейството избухна преди година, когато наяве излязоха факти за множество нападения, извършени от тогава навършващия пълнолетие Васил Михайлов, но полицията не е обърнала внимание на подадените срещу него сигнали. За редицата побои, които прокуроското синче е извършило, стана ясно след репортажи по медиите. Срещу него бяха заведени четири дела. Последното обвинение срещу наследника на Бисер Михайлов беше за това, че е заплашил с убийство бившата си приятелка.

Vasil_Mihailov-2006.jpj

В последните две години момичето е било системно тормозено и заплашвано от Васил, сподели самата жена в телевизионно интервю.

Преди няколко седмици и баща му беше арестуван за домашно насилие, след като дъщеря им подаде сигнал за домашно насилие. След това беше освободен от съда, който прецени, че не е необходимо да му бъде взета мярка. А преди години Бисер Михайлов е бил закопчан след акция срещу лихварството в Перник. Заедно с него с белезници от дома му е изведен и братът на прокурора.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.