Масирана полицейска акция в "Шератон"

https://crimes.bg/kriminalno/masirana-policeyska-akciya-v-sheraton/37323 Crimes.bg
Масирана полицейска акция в "Шератон"

Спецчасти претърсват хотела, по подозрение, че там могат да се крият терористи. Смятат, че има връзка с откраднати тази нощ дипломатически номера от кола на американското посолство в София




Източник:




2015-01-15 11:00:00


Крими


0

Прочетено: 211176

Кратка връзка








Десетки спецполицаи и екипи на жандармерията претърсват в момента "Шератон", по съмнение, че там се укриват терористи.

Операцията е във връзка с ограбена тази нощ кола на американското посолство в София.

Бандитите не са успели да отмъкнат цялото возило, защото не са могли да пробият системите му за зсигурност. Но за сметка на това са успели да откраднат табелата с дипломатическия номер на колата.

По-рано днес  до всички дежурни патрули в столичната полиция е била спусната извънредна заповед за повишена бдителност. Опасенията са, че откраднатата табела може да бъде поставена на друг автомобил, който да се вреже като камикадзе в кортежа на американския държавен секретар Джон Кери, доакто той е на посещение у нас.

В момента униформените извършват серия обиски в централния столичен хотел. Има съмнения, че е възможно там да са се скрили бандитите, които ограбиха колата.

 

"Всички сме на крак, опасността е реална", заявиха  униформени, пожелали анонимност.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.