Крупен обир в автокъщата на полицейски съпруг

https://crimes.bg/kriminalno/krupen-obir-v-avtokashtata-na-policeyski-saprug/39024 Crimes.bg
Крупен обир в автокъщата на полицейски съпруг

Обектът няма охранителни камери

Апаши извършиха крупен обир в автокъщата на Венцислав Симеонов. Собственикът на автокъщата е съпруг на служителката в РУ – Дупница – Светлана Симеонова.

Обирджиите са успели да задигнат сумата от 15 000 в евро и лева, пише Струма.бг. Крадците са разбили с щанга входната врата на офиса, който се намира в двора на автокъщата. В една от стаите Симеонов държал дневния оборот в каса, ключът за която бил вътре в същото помещение.

Предполага се, че обирджиите са двама, единият е наблюдавал отвън каква е ситуацията, а другият отворил касата с ключа и задигнал всички налични пари в нея – 5200 евро и 4000 лв.

Кражбата е извършена през нощта, а автокъщата не е имала охранителни камери. Криминалисти издирват видеозаписи на камери, сложени от общината в района на Аракчийски мост, където се намира обраният обект.

При моста, който се намира в индустриалната зона в Дупница, има три автокъщи, които работят от няколко години. На изхода на Дупница за Благоевград при с. Джерман също има няколко автокъщи, пише blitz.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.