Кирил Петков обещал на Радостин Василев, че ще вкара „на топло“ Боби Михайлов

https://crimes.bg/kriminalno/kiril-petkov-obeshtal-na-radostin-vasilev-che-shte-vkara-na-toplo-bobi-mihaylov/28431 Crimes.bg
Кирил Петков обещал на Радостин Василев, че ще вкара „на топло“ Боби Михайлов

Преди отцеплението от ИТН Радостин Василев провел среща с премиера Петков и вицепремиера Асен Василев на наустановено място. На нея премиерът и финансовият министър обещали на плевенския адвокат, че ще запази министерското си кресло във спортното ведомстви и че държавата с целия си инструментариум ще му съдейства да бутне от власт шефа на Българския футболен съюз (БФС) Боби Михайлов.


Изданието припомня, че срещу Михайлов има разследване отпреди 5 години, свързано с черното тото. Тогавашният премиер Бойко Борисов му поиска оставката и той я подаде, защото иначе щеше да бъде прибран „на топло“.


Радостин Василев получил карт бланш да възстанови това замразено разследване срещу Михайлов, което неминуемо ще го бутне от високия пост в БФС. Още повече, че разследването ще се води под наблюдението от вътрешния министър Бойко Рашков.


Скоро в масмедиите се появи фотос от 2010, запечатал новогодишно тържество в Сингапур, на което присъства Боби Михайлов в компанията на Краля на черното тото Дан Тан. Двамата били фотографирани само месец и половина, преди националните ни футболисти да завършат 2:2 в контрола с Естония, играна в Анталия. Аферистите заложили на този резултат близо 7 млн. долара, но заради високия коефициент изкарали над 80 млн.

Източник: „Уикенд“

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.