Зрелищна катастрофа! Размазаха McLaren за половин милион в София (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

https://crimes.bg/inczidenti/zrelishtna-katastrofa-razmazaha-mclaren-za-polovin-milion-v-sofiya-galeriya-snimki/27820 Crimes.bg
Зрелищна катастрофа! Размазаха McLaren за половин милион в София (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Зрелищна катастрофа стана в София, която определено не може да бъде видяна всеки ден.


Кола за половин милион лева се помля край столичния пазар „Димитър Петков“.

Става въпрос за автомобил McLaren 720S. За инцидента бе съобщено в групата в социалната мрежа Фейсбук "Катастрофи в София".


Катастрофата със звяра на колела е станала на кръстовището, образувано от бул. „Сливница“ и ул. „Димитър Петков“.

До този момент все още не са изяснени причините, които са довели до мелето. Не става ясно и дали има пострадали в резултат на сблъсъка.


Именно коментиращи зрелищната катастрофа отбелязват в социалната мрежа, че цената на тези автомобили започва от половин милион лева.

Един от коментиращите отбелязва, че тази катастрофа е доказателство, че физиката е еднаква за всички ни, без оглед на това кой колко скъп и спортен автомобил кара. Той заключава, че липсата на дистанция, и/или високата скорост много често водят до подобни последствия. Допълва, че в някои случаи картинката може да бъде допълнително разкрасена и със цъкане на телефона.


Въпросният коментатор не пропуска да отбележи и плачевното състояние на асфалта, който няма достатъчно добро сцепление. Събирайки всички тези фактори, инцидентите са почти неизбежни.

Източник: blitz.bg





Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.