Жестока трагедия разтърси Русенско

https://crimes.bg/inczidenti/zhestoka-tragediya-raztarsi-rusensko/28416 Crimes.bg
Жестока трагедия разтърси Русенско

Жестока трагедия се е разиграла вчера в Русенско.


Към 15.30 ч. е бил подаден сигнал за катастрофирал мотоциклетист в района на с. Тетово по пътя Русе-Кубрат. За съжаление мотоциклетистът е издъхнал, отбелязва rusemedia.com.


Първоначалната информация около тежкия инцидент сочи, че товарен камион се е движел в посока Кубрат. В един момент той е предприел маневра към страничен път. В същото време движещият се зад него мотоциклетист го застига и се удря в камиона.




На мотоциклета са се возили двама младежи – момче и момиче. В резултат на последвалия тежък удар младежът е издъхнал на място. Момичето е било транспортирано до лечебно заведение от екип на Спешна помощ.


На мястото на произшествието са били изпратени полицейски служители от Русе и Кубрат. При извършения оглед случаят е документиран. Предстои да бъдат изяснени причините и обстоятелствата, поради които се е стигнало до смъртоносното ПТП.


Движението в района на инцидента не е спирано, а е било регулирано от полицейски екип. Те са пропускали движещите се автомобили само в едната лента.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.