Жестока катастрофа затвори Подбалканския път

https://crimes.bg/inczidenti/zhestoka-katastrofa-zatvori-podbalkanskiya-pat/28282 Crimes.bg
Жестока катастрофа затвори Подбалканския път

Жестока катастрофа затвори Подбалканския път в посока Бургас.


За съжаление тежкият пътен инцидент е взел нова жертва. Наложило се е движението в района на произшествието да бъде спряно. Ударът е станал в близост до с. Горно Сахране, казанлъшко.




Челно са се ударили лек автомобил и микробус. Инцидентът е станал на един от завоите. Загиналият е бил зад волана на лекия автомобил. Другият водач е транспортиран в казанлъшката болница, но за момента няма информация за състоянието му.


Снощи на злощастния столичен булевард „Черни връх“ се случи поредния тежък инцидент. Той е регистриран малко след 20 ч. в района до Моста на влюбените.

Заради преминаване на червено, виновният шофьор е помел друга кола. Ако се съди по състоянието на двата автомобила, сблъсъкът е бил доста сериозен.


Единият от тях се е качил на тротоара и е забил предницата си в подлеза, а другият е забит в огражденията между двете пътни ленти, събаряйки част от тях.

Единствената причина, поради която тежкият инцидент не е взел жертви е, че на това място не преминават пешеходци.


Междувременно от КАТ алармират, че случаите на водачи, седнали зад волана след употребата на наркотици зачестяват.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.