Тежка катастрофа изправи София на нокти

https://crimes.bg/inczidenti/tezhka-katastrofa-izpravi-sofiya-na-nokti/28396 Crimes.bg
Тежка катастрофа изправи София на нокти

В близост до лобното място на Милен Цветков се е случила поредната тежка катастрофа, която изправи София на нокти.


От кадрите, публикувани в социалните мрежи се вижда, че участници в сблъсъка, са два автомобила.

Докато единият от автомобилите се намира на средата на кръстовището, то другият е обърнат на една стлана на тротоара и по него се виждат значителни материални щети.

От пресцентъра на полицията съобщават, че за щастие при сблъсъка няма тежко пострадали хора.




Сигналът за катастрофата е подадена в ранни зори. Тя се е случила на бул. „Черни връх“. Към местопроизшествието са насочени екипи на Спешна помощ и на полицията.

Водачите на двата автомобила са прегледани, след което са били освободени от лечебното заведение. Предстои органите на реда да изяснят причините, поради които се е стигнало до тежкия сблъсък.


Това далеч не е първият такъв в този район. Припомняме, че преди две години на 19 април (навръх Великден) на същия булевард, журналистът Милен Цветков претърпя тежка катастрофа, в резултат на която изгуби живота си.


Сблъсъкът бе причинен от 22-годишният тогава Кристиян Николов, който бе седнал зад волана под влиянието на коктейл от наркотици.

Милен Цветков издъхва броени минути, преди да бъде приет в „Пирогов“.




Източник: blitz.bg


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.