Поредният тежък инцидент с джип в София на тротоара…

https://crimes.bg/inczidenti/poredniyat-tezhak-incident-s-dzhip-v-sofiya-na-trotoara/28320 Crimes.bg
Поредният тежък инцидент с джип в София на тротоара…

Поредният тежък инцидент с висока скорост, джип и то на тротоара се случи днес в столицата. Черно Порше Кайен помете пешеходец на тротоара, при което той е пострадал и е откаран в болница за лечение.




Според първоначалната информация от лекарите се касае за счупен крак и други травми, като натъртвания и охлузвания.


 


Катастрофата се е случила сутринта в час пик и е цяло чудо, че няма загинали и още ранени.


 


Шофьорът твърди, че изведнъж са отказали спирачките на немското возило, при което той е бил принуден да завие рязко и да се качи на тротоара, за да избегне по-тежък инцидент. Джипът е бил шофиран от 33 годишен водач.


На място са изпратени полиция и лекарски екипи, които откарали раненият до ВМА.


Полицията е снела показания на очевидци, както и на самият шофьор, също така му е взета алкохолна проба. Видеокамера е заснела движението на джипа секунди преди да помете човека.


Инцидентът се е случил пред болница, от което сигнализирали няколко пъти органите за паркирани тирове отпред, които според тях са предпоставка за катастрофа, но според тях до момента не е взето адекватно отношение по случая.


 


ПТП-се случва в разгара на кампанията на КАТ срещу джигитите на пътя, предизвикана от тежката катастрофа в София от миналата седмица.


 


Източник: Пик

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.