Ето кой е 20-годишният, продънил колата, спряла край Ахтопол (ФОТО)

https://crimes.bg/inczidenti/eto-koy-e-20-godishniyat-prodanil-kolata-spryala-kray-ahtopol-foto/28112 Crimes.bg
Ето кой е 20-годишният, продънил колата, спряла край Ахтопол (ФОТО)

Стана ясно кой е виновникът за продънената кола, спряла на пътя край Ахтопол.


Оказва се, че зад волана на „Порше“-то е бил 20-годишният Георги Фиков.


Припомняме, че тежкият инцидент се случи снощи около 20 ч. на пътя Ахтопол-Царево, отбелязва „Флагман“.

Тъй като Георги изгубил контрол над управляваното от него лъскаво "Порше 911 Турбо", със софийска регистрация, катастрофира самостоятелно.




След като напуснало пътното платно, лъскавото возило се ударило в намиращия се на крайпътна отбивка лек автомобил "Рено Меган Сценик", отново със софийска регистрация.

В резултат на жестокия удар продънения автомобил се преобърнал на дясната си страна.


Водачът на „Порше“-то е с натъртвания и охлузни рани. Транспортиран е до бургаската болница, където е бил прегледан. След като не е било установено нищо притеснително, той е освободен за домашно лечение. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни, взета му е и кръв за извършване на химичен анализ.


И двете коли са смачкани до неузнаваемост. Бърза проверка разкрива, че скъпото возило, управлявано от 20-годишния Георги е лизингово и е вписано на негово име.

Очевидно виновникът за тежкия инцидент, който като по чудо се размина без жертви има афинитет към високите скорости и скъпите автомобили.


През миналата година той се похвалил, че като подарък за 19-я му рожден ден е получил син „Мерцедес“. Тази година той вече фучи из пътищата на страната с „Порше“.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.