Зловещи версии за смъртта на 30-гидишната родилка и бебето й в Благоевград

https://crimes.bg/analizi/zloveshti-versii-za-smartta-na-30-gidishnata-rodilka-i-bebeto-y-v-blagoevgrad/41370 Crimes.bg
Зловещи версии за смъртта на 30-гидишната родилка и бебето й в Благоевград

 

Все още няма обяснение за трагедията

Зловещата новина за смъртта на 30-годишната родилка, починала след анестезия по време на планирано секцио, потресе България.

 

Припомняме, че това се случи в родилно отделение в МБАЛ-Благоевград.

 

Младата жена, за която това е второ раждане постъпила рано сутринта на 16 юни за раждане. Нямала проблеми с бременността. По време на упойката обаче започнала да се задушава и издъхнала. Не се е стигнало до операция и изваждане на бебето, което също е загинало."Никой не може да каже каква е причината за смъртта, докато не се направи аутопсия“. Това заяви пред медиите шефът на болницата д-р Митев, който е бил извикан спешно след инцидента.Предполага се, че или е направила остра алергична реакция към упойващото вещество, или е имала неоткрит здравословен проблем. Случаят буквално потресе лекарите в МБАЛ-Благоевград, съобщава struma.com.Близките на жената са съкрушени. Според тях е била напълно здрава, преборила дори и COVID-19. Започва разследване на случая.

Вчера в болницата се проведе общо събрание, на което всички лекари коментираха случилото се и нямаха обяснение за трагедията.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.