Вижте какво реши съдът за убиеца на Милен Цветков

https://crimes.bg/analizi/vizhte-kakvo-reshi-sadat-za-ubieca-na-milen-cvetkov/40379 Crimes.bg
Вижте какво реши съдът за убиеца на Милен Цветков

Състав на Апелативен съд-София се произнесе в закрито заседание по дело, образувано по жалба на Кристиан Николов срещу определение на Софийски градски съд, с което му е отказано изменение на мярката "задържане под стража" в по-лека. Николов е подсъдим за умишлено причиняване на смърт при катастрофа след употреба на наркотични вещества на журналиста Милен Цветков.
Източник:
2021-01-20 17:40:00


Анализи


0

Прочетено: 77490

Кратка връзка
Състав на Апелативен съд-София се произнесе в закрито заседание по дело, образувано по жалба на Кристиан Николов срещу определение на Софийски градски съд, с което му е отказано изменение на мярката "задържане под стража" в по-лека. Николов е подсъдим за умишлено причиняване на смърт при катастрофа след употреба на наркотични вещества на журналиста Милен Цветков.С определение от 20.01.2021 г. , което е окончателно и не подлежи на обжалване, магистратите от САС са потвърдили определението на СГС, като споделят мотивите на първоинстанционния съд. Утре в Софийски градски съд ще бъде дадено началото на делото за смъртта на журналиста. 9 месеца след фаталната катастрофа на подсъдимата скамейка ще седне обвиняемият Кристиян Николов.  На 19 април 2020 година, на връх Великден, джип, управляван от 22-годишния Кристиян помете колата на Милен Цветков.

По време на зверския удар журналистът чака на червен светофар на столичния булевард „Черни връх”. Милен Цветков загина на място. По-късно стана ясно, че обвиняемият е шофирал под въздействието на три вида наркотици с превишена скорост. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.