Ужасни новини за една от пострадалите в Стара Загора

https://crimes.bg/analizi/uzhasni-novini-za-edna-ot-postradalite-v-stara-zagora/42014 Crimes.bg
Ужасни новини за една от пострадалите в Стара Загора

 

Състоянието й все още е много тежко

Новините за една от блъснатите на тротоара в Стара Загора жени, са повече от ужасни.

 

От УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" съобщават, че кракът й е бил ампутиран.

Състоянието ѝ остава много тежко. 

 

"Момичето е в тежко критично общо състояние, наложи се ампутация на лявата подбедрица. Младата жена остава в интензивното отделение. Спомня си какво е станало, че ги е ударила кола на кръговото кръстовище, но не иска много да говори. Другите две момичета са също с наранявания по краката, но няма опасност за живота им", съобщи  д-р Петра Раванбахш.

 

Втората жена е с травма на шийни прешлени, а третата е с наранявания по главата.

 

Припомняме, че трите млади жени бяха пометени от шофьор на лек автомобил на кръгово кръстовище в Стара Загора в петък вечер.

 

Жените се връщали от работа, когато шофьорът на лекия автомобил ги връхлетял на тротоара. Водачът е с отрицателни резултати от пробите за алкохол и наркотици. Срещу него е образувано досъдебно производство. По първоначална информация шофьорът е дрифтирал.

 

Междувременно стана ясно, че шофьорът е задържан и обвинен за адското меле. Новината е била потвърдена от прокуратурата за NOVA, пише blitz.bg. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.