Трагедия в Сливен! Убиха жена на място (ФОТО)

https://crimes.bg/analizi/tragediya-v-sliven-ubiha-zhena-na-myasto-foto/28721 Crimes.bg
Трагедия в Сливен! Убиха жена на място (ФОТО)

Образувано е досъдебно производство

Жестока трагедия разтърси Сливен. Възрастна жена бе убита на място.

 

Запознати издават, че възрастната жена е била убита на пешеходна пътека в града.

Това става ясно и от снимки, публикувани в социалните мрежи.

 

Тежкият инцидент се е случил малко след 12 ч. на булевард „Стефан Стамболов“, недалеч от пазарчето в квартал „Дружба“ и магазин „Лидл“. На мястото има полиция. Движението е спряно.        

 

По-късно от полицията уточниха, че тежко пътно произшествие е станало днес в град Сливен. В резултат на инцидента, е издъхнала жена на 83 години. По първоначални данни около 11,40 часа на бул. „Ст. Стамболов”, в района на кръстовище между кварталите „Младост” и „Дружба”, е възникнало пътно произшествие.

 

Лек автомобил „Фолксваген Поло”, управляван от водач на 47 години, при ляв завой е ударил, пресичаща на пешеходна пътека 83-годишна жена. Вследствие на произшествието жената е починала. Пробата за употреба на алкохол на водача е отрицателна.

 

Участниците в произшествието са от град Сливен. На място се извършват процесуално-следствени действия по образуваното досъдебно производство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.