Трагедия! Студент уби цялото си семейство

https://crimes.bg/analizi/tragediya-student-ubi-cyaloto-si-semeystvo/39808 Crimes.bg
Трагедия! Студент уби цялото си семейство

Страхувал се, че ще научат истината

Студент уби майка си, баща си, баба си и сестра си ден преди неговото "дипломиране".

 

Причина за убийството станал фактът, че 24-годишният Заман се смутил, че семейството му ще разбере, че е напуснал университета.  

 

Младият мъж от Канада бил казал на семейството си, че учи за инженерна степен в университета в Йорк. Всъщност той се бил записал в колеж Сенека.  

 

В резултат на ниски оценки и неуспешен курс, той отпада и прекарва времето си в местен търговски център, във фитнеса и играе видео игри, вместо да ходи на уроци. След убийството той изпратил съобщение на приятели, че "планирал това от 3 години" и че докато той е "жалък страхлив подчовек", неговото "треперене е спряло".  

 

Той ги убива ден преди те да разберат, че ги е заблудил за образованието си, тъй като завършването на неговия випуск е трябвало да стане ден след това. След неговото онлайн признание няколко души се обърнали към властите с молба случаят да се разследва.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.