Трагедия с абитуриент почерни Сатовча

https://crimes.bg/analizi/tragediya-s-abiturient-pocherni-satovcha/43178 Crimes.bg
Трагедия с абитуриент почерни Сатовча

Момчето е открито от родителя му

 

Голяма трагедия с абитуриент попари днес Сатовча.

 

Малко преди 11.30 ч. на Спешния телефон е получен сигнал за паднал в дерето автомобил на разклона за с. Кочан, отбелязва struma.com.

 

По-късно станало ясно, че зад волана на автомобила е бил 18-годишният абитуриент от Сатовча – Илия Терзиев. Водачът е издъхнал.

Очевидци разкриват, че абитуриентът бил на купон снощи в с. Кочан. Тъй като бил порядъчно пийнал негови приятели го прибрали у дома в Сатовча към 2 ч.

 

Под напора на еуфорията обаче Илия решил, че може да се върне с автомобила на баща си до Кочан. За съжаление по пътя го сполетяло най-лошото. Момчето е открито по-рано днес от баща му, който забелязал, че освен синът му, липсва и автомобилът.

 

Междувременно се съобщава за сблъсък между линейка и лека кола в София.

Ударът се е случил на кръстовището, образувано от ул. ”Тодор Каблешков и бул. ”България”.

 

Според информацията, с която разполага Нова тв, виновен за удара, е автомобилът, тъй като е засякъл линейката.

Водачът на лекия автомобил е получил травма на гръбначния стълб. Поради тази причина той е бил настанен в „Пирогов“. За момента няма информация за състоянието му.

 

Трафикът в участъка, в който се е случил сблъсъкът между лекия автомобил и автомобилът със специален режим на движение, е доста натоварен. Движението на трамваите е било спряно.

 

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.