Тази експертиза довърши убиеца на Милен Цветков – Кристиан Николов

https://crimes.bg/analizi/tazi-ekspertiza-dovarshi-ubieca-na-milen-cvetkov-kristian-nikolov/41331 Crimes.bg
Тази експертиза довърши убиеца на Милен Цветков – Кристиан Николов

 

Делото продължава и днес

Резултатите от направената химическа експертиза довършиха убиеца на журналиста Милен Цветков – Кристиан Николов.

 

От тях стана ясно, че в момента на катастрофата, в която загина известният журналист Милен Цветков, 23-годишният Кристиан Николов е управлявал автомобила си под въздействието на три вида наркотици в кръвта. 

Заради намерените наркотици в кръвта му, високата скорост и липсата на спирачен път, въпреки червения светофар, прокуратурата обвини Кристиан Николов, че умишлено е причинил смъртта на телевизионния водещ. 

Според приета днес химическа експертиза 23-годишният младеж е ударил автомобила на телевизионния водещ под въздействието на три вида наркотици. 

След разпита на експертите адвокатът на семейството на Милен Цветков – Менко Менков коментира: „Беше разбита на пух и прах защитната теза, че е било възможно тези наркотични вещества да са приети чрез случайна употреба на „Егермайстер“, в който някой, без да знае подсъдимият, може да е сложил наркотично вещество или чрез паста, специална, успокоителна за зъби, или чрез чай, какъвто той бил употребявал. Такава беше тезата в досъдебното производство в обясненията, които е дал и показанията на брат му, на сестра му, както и на един от другите свидетели, които са присъствали на празненството преди катастрофата", посочва Менков.Делото продължава и днес с приемането на още експертизи. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.