Светкавична акция на бургаската полиция! Хванаха банда обирджии в центъра на града

https://crimes.bg/analizi/svetkavichna-akciya-na-burgaskata-policiya-hvanaha-banda-obirdzhii-v-centara-na-grada/37798 Crimes.bg
Светкавична акция на бургаската полиция! Хванаха банда обирджии в центъра на града

Предполага се, че са съпричастни и към други престъпления




Източник:




2015-06-17 10:52:00


Анализи


4

Прочетено: 503874

Кратка връзка





Разкриха за броени минути брутален грабеж, извършен посред бял ден



Бургаската полиция разкри за броени минути извършителите на брутален грабеж посред бял ден в центъра на града, разказа очевдец за Флагман.БГ.

 

Двамата бандити нападнали и ограбили възрастна жена около 16:30 часа днес на улица „Рилска“. Те задигнали масивен златен синджир с плочка, който имал сантиментална стойност за 80-годишната бургазлийка, като първо я ударили и повалили на земята. Жената веднага сигнализирала в полицията за грабежа. След разпити на свидетели и преглед на записи от видеокамери в района извършителите са разкрити и задържани за броени минути.

 

В момента те са разпитвани от служители на Първо РУ-Бургас, тъй като се предполага, че са съпричастни и към други престъпления.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.