Суперскандал: Министърът на културата пиян или дрогиран? (Видео)

https://crimes.bg/analizi/superskandal-ministarat-na-kulturata-piyan-ili-drogiran-video/43815 Crimes.bg
Суперскандал: Министърът на културата пиян или дрогиран? (Видео)

Със скандално видео в социалните мрежи министърът на културата от Промяната Атанас Атанасов благодари на всички, които са го поздравили за рожденния ден. Видеото очевидно е заснето от кабинета му в оглавяваното от него ведомство на столичния булевард „Александър Стамболийски“. Клипът е тип селфи – Атанасов сам се снима, докато говори завалено. Странният му поглед, забавените реакции и трудната артикулация пораждат „обосновани предположения“ (по Цветан Цветанов), че министър Наско, както сам се нарече младежът, реновирал селското читалище в Татарево, е под влияние на някакви субстанции.

Зениците му са почти точковидни, а точковидните зеници са характерни за наркотична интоксикация, твърдят медици. Други пък смятат, че нещата са далеч по-простички. Момчето, което си играе на министър, просто се е почерпило порядъчно за празника.

Видеото: https://www.facebook.com/nasko.p.atanasov/videos/693261695053004/?t=0

Източник: Фейсбук

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.