Страшно меле с автобус до АМ "Тракия"

https://crimes.bg/analizi/strashno-mele-s-avtobus-do-am-trakiya/43831 Crimes.bg
Страшно меле с автобус до АМ "Тракия"

 

Не е ясно има ли ранени хора

 

Страшно меле с автобус е станало по-рано днес в близост до АМ „Тракия“.

 

Тежкият сблъсък се е случил на разклона на магистралата за Ямбол и Сливен, разкриват очевидци, отбелязва Флагман.бг.

 

Автобусът е направо размазан. Запознати отбелязват, че превозното средство е собственост на завода, който е най-големия работодател в този регион.

Поради челния удар щетите по возилото са повече от сериозни.

 

За момента липсват официални данни за пътнотранспортното произшествие. Няма и информация дали има пострадали хора. На мястото на сблъсъка се е образувала тапа.

 

Междувременно журналистът Мажд Алгафари изрази доста притеснителна теория по отношение на мелето с кортежа на президента Румен Радев.

Припомняме, че при сблъсъка пострада медикът на Радев от НСС, както и гард от НСО.

 

Алгафари отбелязва, че връщайки спомените си назад се сеща за редица страни, в които атентатите срещу инакомислещите, които са неудобни, са извършвани именно по този начин.

Той определи като повече от съмнително фактът, че 20-тонен камион се е врязал в президентския кортеж при това на абсолютно прав участък, на който видимостта посред бял ден е перфектна.

 

Освен това Алгафари подчерта, че кортежите се виждат от километри. Журналистът припомня, че единственият ръководещ сериозна институция, заел ясна позиция срещу въвличането на страната ни в мръсната игра на Украйна бе именно Радев.

Искрено се надява обаче да не се окаже прав.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.