Страшен семеен екшън край Шумен

https://crimes.bg/analizi/strashen-semeen-ekshan-kray-shumen/41278 Crimes.bg
Страшен семеен екшън край Шумен

 

Наложена му е мярка „задържане под стража“

Страшен семеен екшън се разигра край край Шумен.

 

34-годишен мъж от село Стоян Михайловски е задържан след закана за убийство към 26-годишна жена, с която живее на семейни начала. Това съобщиха от ОДМВР-Шумен. 

 

На 2 юни, около 1 часа, в полицейското управление в Нови пазар е постъпил сигнал за скандал в жилище в Каспичан. Към адреса е бил насочен патрулен екип. При пристигането им на място служителите на реда установили, че 34-годишен мъж е във видимо нетрезво състояние.

 

Според първоначалните данни, при възникналия между него и партньорката му скандал, той я заплашил. Успял да я избута през парапета на тераса на първи етаж на апартамента, в който живеят. Жената е прегледана в шуменската болница.

 

Мъжът е задържан за срок до 24 часа за извършено престъпление по чл. 144 ал. 3 от НК.

С постановление на прокурор от Районна прокуратура – Шумен му е наложена мярка „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.