Стана ясно кой е убитият на АМ "Тракия"

https://crimes.bg/analizi/stana-yasno-koy-e-ubitiyat-na-am-trakiya/39714 Crimes.bg
Стана ясно кой е убитият на АМ "Тракия"

Искал да отиде до отсрещната бензиностанция

Според неофициално потвърдена за момента информация, мъжът, който загина рано тази сутрин на 165-и километър на АМ „Тракия“, е турски гражданин.

 

Той е шофирал лек автомобил, движейки се е в посока от Бургас към София. Мъжът е спрял колата си в района на 165-ия км. на скоростната отсечка и е тръгнал да пресича пътното платно. Целта му била да стигне до бензиностанцията в другата посока, откъдето да си купи цигари.

 

Той буквално е бил пометен и убит на място при пресичането. В момента все още се извършва оглед.  Организацията на движение е следната: На пътен възел  на 133 км ,който идва от Калековец и Войводиново има патрули и движението  се отбива по II-56 - Източно обходен път, а след това по автомобилите продължават по път I-8- Пловдив- Садово- Чешнегирово- Първомай.

 

Има полицейски патрул на пътен възел Белозем на км 150, където движението посока Бургас е ограничено. Предвид създадения трафик по Източно- обходен път на пътен възел Скобелева майка полицейски патрул регулира движението.  БЛИЦ припомня, че инцидентът е станал малко след 6,00 часа тази сутрин. Към момента на магистралата се е образувала голяма тапа. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.