Смях в залата! Мара Oтварaчката лъже за 5-звезден лукс в Дубай, а се гъчка на безплатния плаж при филипинските слугинчета

https://crimes.bg/analizi/smyah-v-zalata-mara-otvarachkata-lazhe-za-5-zvezden-luks-v-dubay-a-se-gachka-na-bezplatniya-plazh-pri-filipinskite-slugincheta/43114 Crimes.bg
Смях в залата! Мара Oтварaчката лъже за 5-звезден лукс в Дубай, а се гъчка на безплатния плаж при филипинските слугинчета

Яко дъно е ударила чалгаджийката Мария, свидетелстват в гилдията. Овехтялата певачка отново заля медиите с измислени от самата нея прессъобщения за невиждания дубайски лукс, в който отмаря в заедно с третия си съпруг. То не бяха снимки на бутици, то не бяха тагвания от митичния хотел Риксос, само и само бг-публиката да повярва, че заралийката е абонирана за житейския джакпот. Истината, както става обикновено, е доста по-сурова и нелицеприятна.

Наши източници от Емиратите ни се заклеха, че по време на ваканцията си в Дубай, джукестото миньонче 7 дни е опъвало хавлия на безплатния плаж на Джумейра, който по това време е претъпкан от филипински слугинчета, молдовски маникюристки, индийски носачи на куфари и прочие треторазрядна паплач. Дори средният клас жрици на любовта смятали, че е под достойнството им да се тъпчат заедно с простолюдието на безплатната плажна ивица и бягали от там като дявол от тамян.


Марчето обаче нямала подобни скрупули. Тя без грам притеснение налягала овехтелите шезлонги и притичвала за минерална вода до съседното капанче, досущ като в младите си години на Приморско. Връх на резила било когато заедно с мускулестия лихвар, за когото последно се омъжи, отивали на прибежки в платената зона за да си щракнат по някое селфи редом с баровците. Но тъй като Дубай не е родното Съни, двамата на няколко пъти били изритани от тамошната охрана под смаяния поглед на плажуващите богаташи. Вместо да се засрами, Отварачката продължавала да се чекне пред обектива на мъжа си, само и само да си напълни инстаграма със снимки от Дубай.

Цигании от подобен порядък не са сефте за Мара, припомнят свидетели на житие-битието й. Тя буквално е закърмена с просия, а проституцията й е втора й природа. Занаятът тя наследява от оправната си майка Кака Даци - видна старозагорска разпоретина от времената на соца, която до ден днешен захлебвала “от занаята”. В града на липите одумват, че още като й дошъл първия мензис, Дацка вече “пускала” щерка си на по-редовните клиенти. Като се поотраква на местна почва, младата надежда купува еднопосочен автобусен билет за София с надежда да стане манекенка на “Визаж”.


Ниският ръст и трътлеста осанка не й позволяват да се качи на подиума. Само главата й била използвана в реклами на бои за коса, и то с ясна заповед врата й да не влиза в кадър, защото е месест, къс и покрит с черни косми. Въпреки модните неудачи, курварлъкът вървял с пълна пара под зоркото око на сводника Росен Чолов, макар заради липсата на грация, късите крачета и аграрна физиономия да я пускали на по-ниска тарифа. По същото време чалгата набира сила, в Димитровград изгрява първата фолк телевизия, а Глория, Нелина, Ивана и Тони Дачева не слизат от челните страници. Тогава на Чолов му хрумва блестящата идея да пласира Марчето в лекия жанр, където не се искат манекенски мерки.

Речено-сторено. Надуват устата и пазвата й с евтино силиконово олио и на екрана се ражда поредната звезда. Липсата на гласови данни е сръчно компенсирана от усърдие с микрофона. Клиентите валят, а тарифите скачат. По същото време в пловдив Ветко Арабаджиев и съпругата му Маринела отварят едноименната си модна агенция, която естествено е параван за долнопробни секс услуги. Ексцентричните новобогаташи канят Мара за “фронтмен” на начинанието с уговорката да й намират платежоспособна клиентела и да финансират клиповете й, заснети в кичозните къщи на г-жа Арабаджиева.


Един от потребителите на нестандартни ласки е бъдещият й съпруг Митко. Заслепен от креватното майсторство и подлъган от историята за бедното й детство, младият предприемач я откупува като добитък от чорбаджиите й и двамата се венчават с пищна сватба на пъпа на София. Пайнерката вече е гранд дама, кара поръчково Бентли и посещава най-отбраните световни бутици в Милано, Париж и Виена. Барабар с нея по време на шопинг воаяжите са мама Даци и поотрасналата й сестра, която изпълнява функции на гувернантка за сестра си и новородената й щерка Марая. Трите никаквици се глезят като кралски особи и ежедневно пръскат тлъсти пачки из спа центрове и молове, докато благоверният Митко не скъсва джоба, потънал в кредити заради бесните харчове на жена си. В историята остава и паметната му реплика “Тая ме разори”, въпреки че докато си стъпи отново на краката Митко не спира да се грижи за дъщеричката им Марая, която благодарение на татко си до днес живее като принцеса.

При втория си брак с милионерския наследник Християн Гущеров, Мария не намира “църква да се моли” и скоропостижно бива натирена от властния си свещър Добромир Гущеров, за когото клюката носи, че в ранната си младост бил опитал от ласките на мама Даци по старозагорска линия, а по-късно бил пробвал и самата Мария във вилата край Енина. Близостта му със снахата и тъщата никак не го омилостивили, особено след като Мария излязла ялова и не могла да му роди внук. А и се подочуло, че имала адет да кръшка на възпълния Християн. Така една сутрин багажът на фолк дивата бил изхвърлен на снега пред къщата им в Бояна и тя трябвало да го товари на такси под звучните псувни на свекър си, редят градските клюкари.

Паметната дата ознаменувала пътя на Мара Отварачката към безплатния плаж в Дубай, гаражите с дрехи-ментета и залеза й на актуална светска бръмчалка. Клюки, на които не желаем да даваме ухо гласят, че третият й мъж хич не бил в цъфтящо финансово състояние, а лихварският му бизнес бил истинска пародия. Той й давал между 10 и 20 лв. на ден, с които тя вместо да се храни, си купувала цигари, а остатъка спестявала за козметични интервенции. На това се дължало болезненото й отслабване, което вместо да й предаде моделски вид, подчертава голямата й глава и несъразмерни джуки, гаврят се светските бръмчалки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.