Скандални разкрития за наследницата на лихваря Румен Кузманов

https://crimes.bg/analizi/skandalni-razkritiya-za-naslednicata-na-lihvarya-rumen-kuzmanov/40600 Crimes.bg
Скандални разкрития за наследницата на лихваря Румен Кузманов

Скандални разкрития за дъщерята на бургаския лихвар Румен Кузманов - Ванина

Ванина - насленицата на лихваря Румен Кузманов от Бургас, е успяла да избяга от България. Тя е използвала личната карта на сестра си, съобщава Флагман.бг, позовавайки се на достоверен източник, пише Блиц.

29-годишната бургазлийка е с мярка „домашен арест”, след като на 15 февруари бе спипана от ченгета от Четвърто РУ я спипаха в наркокухня.  Ванина е с 6-месечна условна присъда и 3-годишен изпитателен срок. Срещу нея има внесени три обвинителни акта за разпространение и държане на наркотици, но изненадващо за всички съдът я пусна под домашен арест.Заради мярката си "домашен арест" 29-годишната Ванина не трябваше да прекрачва прага на жилището си в ж.к. ”Изгрев”. Но въпреки това на 22 февруари, в 02:59 часа тя е напуснала страната през ГКПП Калотина с лек автомобил „Мерцедес”, управляван от млад мъж.Ванина Кузманова е използвала личната карта на сестра си за идентификация на граничния пункт. Граничният полицай изобщо не се усъмнил, че тя използва чужда самоличност. Назначена е вътрешна проверка, записите от камерите на пункта са свалени и предадени на разследващите.Само по последното обвинения я грозят от 1 до 6 години затвор, но предвид условната присъда и трите други дела, които текат в този момент срещу нея, се очертаваше да бъде пратена поне за няколко години зад решетките.Првоначалната мярка „домашен арест”, наложена на Ванина от РС Бургас, е обжалвана на 17 февруари. На 23 февруари е изменена в „задържане под стража”. Но тогава младата дама не е открита на адреса, след което е започнала проверката. напуснала България.Криминалисти разкриват, че тя е живеела изключително конспиративно и често сменяла адресите си, буквално през 10-15 дни. Ванина е обитавала за кратко различни жилища, където е приготяла наркотици, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.