Синът от кървавата касапница във Велинград се е борил за живота си с бащата-убиец (Ужасяващи подробности за трагедията)

https://crimes.bg/analizi/sinat-ot-karvavata-kasapnica-vav-velingrad-se-e-boril-za-zhivota-si-s-bashtata-ubiec-uzhasyavashti-podrobnosti-za-tragediyata/38666 Crimes.bg
Синът от кървавата касапница във Велинград се е борил за живота си с бащата-убиец (Ужасяващи подробности за трагедията)

Треньорът по плуване Велчо Клешков от Велинград е убил с нож в сърцето жена си Йорданка Пенина, докато тя е спяла. Това е една от версиите, научихме от източници на разследването.

23-годишният син на семейството - Владимир, вероятно също е спял, докато баща му го е убивал, но се е събудил и се е борил за живота си. Има следи, които доказват, че между 68-годишния мъж и младежа е имало борба и опити за самозащита от страна на Владимир.  По непотвърдена информация жертвите на Велчо не са били убити с по един удар на ножа. Прободени са в областта на сърцата. След това в коридора треньорът се е самоубил, отново с удар в сърцето.

В момента се разпитват свидетели - близки, приятели и роднини, но причината за зверството тъне в мистерия. Никой не може да отговори на въпроса защо психически и физически здрав мъж, който е обичал жена си и единствения си син, е решил да ги ликвидира. 

 

Още от рождение Владимир бил с физически увреждания, но родителите добре се грижели за него. Едва ли причина може да е това, коментират наши източници. До момента не изскачат никакви доказателства или поне твърдения за изневери, за финансови затруднения или за нещо, което да е било тайно и скрито от кръга на приятелите. 

 

Йорданка Пенина и Велчо Клешков са дългогодишни треньори в клуба по плуване "Белмекен". Създали са много шампиони. Ползвали са се с изключителен авторитет в средите си и във Велинград.

 

Велчо бил тих, скромен, добър човек, готов на всеки да свърши услуга. Според психолози обаче не е изключено именно в такъв подреден живот и при такъв уравновесен човек нещо изведнъж да се отключи в психиката.  Погребението вероятно ще е тези дни, когато Съдебна медицина-Пазарджик освободи телата. Все още не е ясно в един гроб ли ще бъдат погребани те.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.