Щракнаха белезниците на загоряла учителка, организирала…

https://crimes.bg/analizi/shtraknaha-beleznicite-na-zagoryala-uchitelka-organizirala/43812 Crimes.bg
Щракнаха белезниците на загоряла учителка, организирала…

 

Пред органите на реда мъжът направил пълни самопризнания

 

Органите на реда щракнаха белезниците на загоряла учителка.

 

Това се случи, след като 42-годишната преподавателка си спретнала оргия с трима от учениците й, които били на 16 години. Те учели в същото училище, в което тя преподавала.

 

Срещу загорялата преподавателка е започнало разследване, което се води от Отдела за киберпрестъпност в южния щат Тамил Наду. Институцията се е самосезирала след като мъжът на учителката имал неблагоразумието да публикува в интернет пространството видеото, запечатало забавленията й с ученици.

 

В процеса на разследване станало ясно, че неприличните кадри са заснети от партньора на палавата преподавателка.

Тя поканила учениците в дома си в Мадурай, където се развихрили с пълна сила, отдавайки се на плътски забавления.

 

Пред органите на реда мъжът направил пълни самопризнания, че той е автор на видеото. След като го заснел той го разпространил сред свои познати в мрежата.

Учениците, взели участие в купона са подали жалба в съда срещу преподавателката им и нейния партньор. Според твърденията им, двойката направили опит да ги сплашат, за да не проговорят за случката.

 

Преподавателката и партньорът й са били обвинени в развращение на непълнолетни, разпространение на нецензурно съдържание и заплахи.

Източник: pik.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.