Шокиращи разкрития за Дениза от Димитровградско, която уби майка си

https://crimes.bg/analizi/shokirashti-razkritiya-za-deniza-ot-dimitrovgradsko-koyato-ubi-mayka-si/40949 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за Дениза от Димитровградско, която уби майка си

Шокиращи разкрития за Дениза от Димитровградско, която уби майка си

Жителите на димитровградското село Каснаково са потресени от зверското убийство.

 32-годишната Деениза, която е бременна в 7-я месец, уби жестоко майка си. Кървавата драма се е развила поне преди 4 дни. Младата жена е единствената заподозряна. Тя вече е арестувана.

Майка й Петя е на възраст между 52 и 55 години, според хора от селото. Тя е работела като социален асистент на възрастни хора в Австрия. Графикът й бил един месец работа и един месец почивка в родината.

В началото на миналата седмица тя отишла да види бременната си дъщеря в Каснаково. Там двете се скарали и щерката Дениза изпаднала в ярост. Убила е майка си с няколко удара с тъп предмет, вероятно с обратната страна от към острието на брадва.

След това продължила да кълца майка си с острието на сечивото. Отсякла крайниците на жертвата, а накълцания труп завила в килим. Отгоре хвърлила брезентово платнище и затрупала с автомобилни гуми.

По всяка вероятност драмата се е разиграла във вторник. Другата дъщеря на Петя, която живеела с мъжа си в София, я потърсила по телефона. Но тя не отговорила.

След това тя се свързала със съседи, които споделили с нея, че от няколко дни не са виждали майка й.

При първа възможност дошла със съпруга си от София в Каснаково. Така другата дъщеря и зет й открили потресаващата гледка в къщата. Това станало в петък следобед.

Бременната Дениза е направила пълни самопризнания. Очаква се да й бъде повдигнато обвинение, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.