Сензационна версия за убийството на Мария

https://crimes.bg/analizi/senzacionna-versiya-za-ubiystvoto-na-mariya/40906 Crimes.bg
Сензационна версия за убийството на Мария

 

Мъжът е задържан за 72 часа

Появи се нова сензационна версия за убийството на 46-годишната Мария Кокилкова в София.

 

„Според мен не става дума за убийство, а по-скоро за инцидент, заяви пред bgonair.bg, Димитрия Тодорова, която е собственик на жилището в столичния квартал "Бенковски", в което бе открита мъртва 46-годишната Мария. 

За случая се разбра едва вчера от публикации на близките ѝ в социалните мрежи.Припомняме, че Мария е била открита мъртва на 8 април. Същия ден е постъпил сигнал на 112 и са изпратени екипи на спешна помощ и полицията. По тялото на жената е имало следи от насилие. Според последните експертизи обаче смъртта е настъпила след тежка черепно-мозъчна травма.За 72 часа е задържан мъжът, с когото жената е живяла на семейна начала.Те са живели на адреса от 2015 г. под наем, заедно с още един съквартирант, разкрива още собственичката на имота.Според нея те често се карали и злоупотребявали с алкохол. Органите на реда често ги навестявали, за да осуетяват скандалите им. В полицията обаче няма подадени сигнали за насилие."Беше квартирантка тук. Онзи ден е починала. Пиеше много, беше алкохоличка. Сега обвиняват съпруга ѝ, че я е биел. Той също пиеше. Според мен това не е убийство. Целият квартал знаеше, че тя се напива и пада по улиците. Според мен е паднала и си е ударила главата. Доколкото разбрах съдебна медицина е констатирала мозъчен кръвоизлив", заяви  Димитрия Тодорова.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.