Семейна трагедия отключила психично разстройство у бащата убиец от Севлиево

https://crimes.bg/analizi/semeyna-tragediya-otklyuchila-psihichno-razstroystvo-u-bashtata-ubiec-ot-sevlievo/40495 Crimes.bg
Семейна трагедия отключила психично разстройство у бащата убиец от Севлиево

Убиецът от Севлиево отключил психиатрично разстройство след като разбрал, че родната му майка има онкологично заболяване, това твърдят познати на семейството, пише "Монитор".
Източник:
2021-02-05 18:48:00


Анализи


0

Прочетено: 64890

Кратка връзка
Убиецът от Севлиево отключил психиатрично разстройство след като разбрал, че родната му майка има онкологично заболяване, това твърдят познати на семейството, пише "Монитор".

До този момент 41-годишният мъж бил съвсем нормален и любящ баща и се грижел за семейството си. След като разбрал ужасната новина обаче, той изведнъж рухнал и изпаднал в тежка депресия.

 

На 17 януари бил приведен на лечение в психиатричната болница в родния си град, където прекарал до 22 януари, когато по искане на съпругата му бил изписан за домашно лечение.Все още обаче не е ясно, след като официално не е освидетелстван като психично болен, дали бащата убиец ще бъде подведен под наказателна отговорност и ако бъде подведен, дали ще бъде осъден.Според психиатри при подобно емоционално претоварване на психиката, възможно е някаква дребна и невинна постъпка на двегодишното дете да е провокирало бащата да изпадне в неадекватното състояние, в което е извършил убийството.След като това моментно състояние е отминало и мъжът осъзнал какво е направил, изпаднал в тежък шок, от който вече повече от 24 часа не може да излезе.Поради това на този етап той все още не е разпитван от полицията. Това ще стане, когато той отново стане адекватен. В подобно състояние са и съпругата и по-голямото дете на семейството, с които също работят психолози.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.