СДВР с извънредни новини за нещо много притеснително

https://crimes.bg/analizi/sdvr-s-izvanredni-novini-za-neshto-mnogo-pritesnitelno/39476 Crimes.bg
СДВР с извънредни новини за нещо много притеснително

Ангажирани са достатъчно полицейски служители, които да опазят обществения ред


Някои от ораторите на протестиращите спекулират с това, което правят полицаите. 

 

Това заяви на извънреден брифинг комисар Тони Тодоров, заместник-началник на отдел "Охранителна полиция" към СДВР.

 

Ето какво каза представител на ведомството:

"Желанието на всички е за мирен протест. До момента имаме 6 задържани лица, а двама са обявени за издирване. 3 лица, които са носили забранени предмети. Съгласно закона, те не бяха допуснати вътре, защото не желаеха да ги оставят и са отведени в ареста", каза той.

 

"Преди протеста направихме щателна проверка и всички уязвими места, които преценихме, че се намират в района. Това, което намерихме, е обезпокояващо", заяви Тодоров. 

 

"Намерихме доста камъни, струпани на купчини. Не отправям към никого някакви обвинения. Тук наистина има и предмети, останали от вечерта, като стъклени предмети и камъни", добави той. 

 

"Притеснително е, че беше намерена 10 л. туба с цветна течност – старателно скрита в храст. Пластмасови шишета също с цветна течност и два ножа", каза униформеният.

"Ангажирани са достатъчно полицаи, които да се справят с опазването на обществения ред", каза той.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.